Okosotthon telepítő tanfolyam – Bevezető modul

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

A sikeres okosotthon telepítéshez, tervezéshez, tanácsadáshoz elengedhetetlen, hogy teljes körű rálátása legyen a telepítőnek az okosotthon rendszerekre. Tanfolyamunk célja, hogy átfogó tudást adjunk a szakembereknek, nemcsak egy-egy rendszerről, hanem az okosotthonok részletes működéséről is.

A tanfolyam során az alapoktól indulva vesszük át az okosotthonhoz kapcsolódó elméleti anyagot, gyakorlati feladatokkal összekötve, valamint on-site alkalmakkal bővítve.

A tanfolyam nem államilag akkreditált (hiszen nincs jelenleg ilyen jellegű képzés), de a Felnőttképzési Törvény szerint regisztrált oktatás, amelynek elvégeztéről a Felnőttoktatásért felelős állami szerv tölt ki tanúsítványt.

A cél így ezen a tanfolyamon nem az, hogy egy papírt szerezz,  amit majd kitehetsz a szobád falára és nézegetheted, hogy “ezt is megcsináltam” (persze lesz ilyen papír, de nem ez a cél). A tanfolyam célja, hogy a végén dönteni tudj, majd akár másnap megkezdeni a munkát az adott rendszerrel. Itt a te magabiztosan alkalmazható tudásod a cél.

A képzés felépítése

A szakmai videós anyagokban megismered többek között az okosotthon telepítés alapjait, a különböző protokollokat, az azok közti átjárhatóságokat és a Magyarországon elérhető okosotthon rendszerek alapjait. Alap tudást szerzel például világítástechnika, energiamenedzsment, biztonságtechnika, gépészet, belsőépítészet tekintetében is, hogy a különböző szakági kapcsolódásokat meg tudd érteni.

Ha elkezdted feldolgozni az első modult, akkor csatlakozz be a heti csoportos online konzultációkra, melyeken a szakmai kérdéseidben és a vállalkozásod elindításában segítünk.

A szegedi és budapesti személyes alkalmak során elmerülhetsz az egyes rendszerek mélységeiben, és így megtalálhatod azt a rendszert, amit „neked találtak ki”, és azt kívül belül meg tudd ismerni olyan mélységig, hogy a leendő ügyfeleid minden problémájára megoldást tudj adni.

A szakmai tudás mellett meg kell alapoznod a pozícionálását a vállalkozásodnak, hogy az általad nyújtott szolgáltatás neked is komfortos legyen, és a piaci igény is meglegyen a célközönségednél.

Az ÜzletStart videós anyagaiban a vállalkozás elindításához és működtetéséhez szükséges alap információkat találhatod meg, például az operatív működés, projekt menedzsment, beszállító- és készletkezelés, infrastruktúra, ügyfélkezelés, adatbiztonság területén is. Itt találni fogsz egy munkafüzetet, amelyet folyamatosan tölts ki a program alatt. A heti konzultációkra hozhatsz ezekkel kapcsolatos kérdéseket is.

Általános Szerződési Feltételeinket, Adatkezelési Tájékoztatónkat az alábbi linken érheted el:

https://smartopert.com/aszf
https://smartopert.com/adatkezelesi-tajekoztato

1. modul

Az első modul során az általános alapokkal ismerkedünk meg, amelyet a konkrét rendszerek ismeretéhez szükséges.
A jó okosotthon telepítőt az különbözteti meg egy adott rendszer szerelőjétől, hogy általánosan is ismeri a piacot, alap szinten érti a piaci megoldásokat és a köztük lévő hasonlóságot illetve különbséget is.
Ezt alapozzuk meg ebben a modulban.

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása
Bevezető
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés
Legnépszerűbb okosítások
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés
Lecke tartalom
0% befejezve 0/1 lépés